Services

Удобности

 • дигитална телевизија
 • клима уред
 • ламба
 • фен
 • мини-фрижидер
 • туш
 • тоалетни производи
 • пешкири за капење
 • бања
 • бојлер
 • тоалет
 • бањарка
 • тоалет
 • без прозорци
 • Wi-Fi
 • телефон во собата
 • «King size» кревет
 • огледало
 • ормар
 • столчиња
 • сет за чај и кафе
 • услуга за перење (се доплаќа)
 • собна услуга
 • минерална вода
 • чајник
 • мијалник
 • два кревети за по едно лице
 • средства за хигиена
 • папучи
 • тросед
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>